Hae tästä blogista

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Gym Everybody(ko)

Monesti joulun jälkeen ihmisille iskee mässäilykatumus ja sitä seuraa sitten kuntoilukärpänen. Näin kävi minulle ja miehelleni Raimolle viime vuonna. Niinpä menimme ja ostimme molemmat jäsenyyden Rovaniemen Gym Everybodyyn. Kävimme ahkerasti kuntoilemassa, milloin yhdessä ja milloin erikseen.

Raimo huomasi kuitenkin pian pienen epäkohdan kuntosaliharjoittelussaan. Hän tiedusteli usein minulta oliko kuntosalin henkilökunta tullut tarkistamaan, että olen salin laillinen jäsen, eli pyytäneet minua näyttämään kulkukorttini. Kävimme nimittäin aina salilla toimistoaikojen jälkeen, joten vastaanottotiskillä ei enää siihen aikaan ollut henkilökuntaa. Henkilökunta pyöriskeli salilla huoltamassa laitteita ja hoitamassa muuta käytännön hommaa. Raimoa ihmetytti, kun vastasin hänen tiedusteluunsa, että eipä ole minulta kyselty kertaakaan korttia näytille.

Hämmennys hälveni hetkeksi ja jatkoimme harjoittelua. Kolme kuukautta ehdimme käydä Rovaniemen Gym Everybodyssa, kunnes lyötiin lopullinen naula arkkuun. Eräänä iltana Raimo meni ystävänsä kanssa salille ja kotiin tullessaan julisti, että tähän loppui hänen kuntoilunsa kyseisessä puljussa. Raimo antoi tähän myös oikein pätevän syyn. Häneltä oli lähestulkoon joka ikinen kerta kysytty erikseen henk. koht. kuntosalikortti näytille. Myös niinä kertoina joina olimme yhdessä kävelleet samaan aikaan saliin sisälle. Minun perääni henkilökunta ei tullut. Jolkotin crosstrainerissa ja katselin tyytyväisenä telkkaria, kun taas Raimoa hännysteli juoksumatolle salin omistaja ja joka kerta piti vilauttaa, että se kortti varmasti löytyy.

Tuona iltana jolloin Raimo kyllästyi lopullisesti, hän oli ollut matkassa ystävän kanssa joka oli myös hipiältään afrikkalainen. Rovaniemen Gym Everybodyn omistajalle se oli ilmeisesti liikaa sillä taas hän seurasi heitä perässä ja pyysi esittämään kortteja. Tällä kertaa mieheni Raimo kuitenkin sisuuntui ja kertoi ettei hän pidä siitä miten häneltä joka kerta tullaan kysymään. "Minä maksan tästä, joten saisinko nyt olla rauhassa?" Ei riittänyt omistajalle, ei. Omistajamies ohjasi ystävykset alakerran suljetulle tiskille tarkistuttamaan kortit ja katsomaan, että kenenkäs nimillä ne oikein on. No eipä siinä sitten mitään. Kun isoherra käskee niin mutakuono tekee.

Niin sitä vastaanottoaulassa seisottiin ja Raimon nimihän sieltä tietysti skannauksen jälkeen ilmestyi. Niin myös Raimon ystävän kortissa oli ihan oikean haltijan nimi. Rovaniemen Gym Everybodyn mies ei ottanut hattua kouraan vaan totesi, että "no kun täällä käy aina niitä turkkilaisia iso kasa väärällä kortilla." Sen pituinen se.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti